Menu

Tips voor beleggen in vastgoed

Tips voor beleggen in vastgoed

Tips voor beleggen in vastgoed

Tips voor beleggen in vastgoed

Als u nadenkt over beleggen in vastgoed of graag uw bestaande portefeuille wilt uitbreiden, is het volgen van de juiste stappen en duidelijke strategie bepalend voor uw uiteindelijke rendement. Invez adviseert in het maken van de juiste keuzes en maakt uw vastgoed investeringen mogelijk.

Tip 1: Stel vast wat uw doel is
Waarom wilt u beleggen in vastgoed en wat is uw beleggingshorizon? Als u wilt starten met het investeren in vastgoed, bepaal dan uw doel. Elk doel vraagt om een andere voorbereiding.

Tip 2: Leer de markt kennen
Verken de vastgoedmarkt en haar doelgroepen voordat u gaat beginnen met beleggen in vastgoed. Lees u ook goed in over de wettelijke rechten en plichten die voor verhuurders en huurders gelden.

Tip 3: Verdiep u in de gevolgen voor uw fiscale en juridische positie
Als u investeert in vastgoed, heeft dat gevolgen voor uw fiscale en juridische positie. Voor de aankoop is het uitermate belangrijk om advies in te winnen. Inkomsten en bezit van vastgoed kunnen op verschillende manieren (fiscaal) belast worden.

Tip 4: Bepaal uw budget
Bedenk welk deel van uw vermogen u wilt inzetten om te investeren in vastgoed. Om het risico te spreiden kunt u het vermogen verdelen over meerdere panden. Tevens kan het hefboomeffect uw rendement aanzienlijk verhogen.

Tip 5: Denk na over beheer en onderhoud
Elk type vastgoed heeft onderhoud nodig. Sommige reparaties komen voor de rekening van de huurder, maar onderhouds- en vervangingskosten zijn voor u als verhuurder. In uw financiële analyse dient u rekening te houden met onderhouds- en verhuurderskosten.

Tip 6: Laat u professioneel adviseren
Laat het koopcontract en eventuele huurcontracten altijd opstellen en controleren door een professional. Invez is uw specialist voor uw financiële analyse en advisering.

Beginnen met investeren in vastgoed? Neem contact op met Invez !

Invez en onze samenwerkende partners kijken graag met u mee naar de mogelijkheden voor vastgoed beleggingen en uw persoonlijke situatie.

Klik hier voor onze contactgegevens

Islement

Islement maakt financiering voor een beleggings- of bedrijfspand weer eenvoudig en biedt voor een investeerder een gegarandeerd rendement met zekerheid.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze experts.